Fundamentalisti in politica

Sunt o serie de cretini (ca altfel nu pot sa ii numesc) care sunt si membri de partid. Nu toti membrii unui partid sunt idioti, dar este o anumita categorie care ma seaca. Aia care imparte oamenii. Ii imparte in functie de preferintele lor politice.

Acum vreo doi ani eram la o bere cu vreo 3 baieti (unul prieten, ceilalti doi doar cunostinte). Mentiune: era in perioada celui de-al doilea referendum de suspendare a lui Basescu. Vorbim noi ce vorbim şi la un moment dat zic (în glumă): “pai, despre ce vorbim?”. In acel moment, unul din cei de la masa sare cu gura si-mi zice: “a, asta e expresie basista, deci esti basist”. “Frate, esti retardat? Am ajuns sa vanam cuvinte si expresii? Sa impartim lumea in basisti si non-basisti, in USL-isti si non-USL-isti? Asta e fundamentalism… V-au indobitocit”. Nu i-am zis asa, ca am vazut ca nu am cu cine discuta (de atunci nici nu am mai discutat cu ala ceva).

Azi dimineata ma trezesc cu o cerere de prietenie pe Facebook. Tot de la un cretin din asta (aveam sa constat dupa). “Dorel” e implicat politic, adica nu face un secret din asta. Il intreb de unde ne stim. Imi zice ca m-a vazut la un eveniment unde erau si oameni politici si ca “suntem colegi de alianta (PNL+PDL)”. Ce alianta, frate? Ai facut pact cu mama si nu stiu eu? Ii spun amicului (amice, esti idiot? 🙂 ) ca nu suntem in vreo alianta (eu nefiind implicat politic). Si vine intrebarea lui Dorel… “A, tu esti in PLR?”.

De asta zic: unii pur si simplu nu pot concepe sa nu fii implicat politic, TREBUIE sa fii cu x sau anti-x.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *